Καλώς ήλθατε

Καλώς ήλθατε
Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού μας. Το Σχολείο είναι για μας μια μοναδική ευκαιρία να αναπληρώσουμε γνώσεις και να αποκτήσουμε το απολυτήριο του Γυμνασίου. Περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας και ελπίζουμε να γίνει αφορμή για ενημέρωση, προβληματισμό και ανταλλαγή απόψεων. Η συντακτική ομάδα του περιοδικού.

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2009

Το σφαγείο

Θέατρο
Με τις καλύτερες εντυπώσεις μας άφησε και φέτος η παράσταση που παρακολουθήσαμε στο Θέατρο του Νέου Κόσμου του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Η παράσταση "Το σφαγείο" ήταν τόσο συγκλονιστική που δεν σταματήσαμε στιγμή να τη συζητάμε για την επόμενη εβδομάδα.
Δείτε εδώ πως περιγράφουμε την εμπειρία μας...
Το σχολείο μας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την καταπληκτική παράσταση του Ιλάν Χατσόρ. Οι εντυπώσεις μου για τη παράσταση οι καλύτερες!!!
Οι ερμηνείες των τριών ταλαντούχων ηθοποιών ήταν εξαιρετικές!!!
Μέσα από αυτή τη παράσταση ξεχώρισα τη σχέση που είχαν τα αδέρφια μεταξύ τους. Την αγάπη και τον τρόπο που την έδειχνε ο ένας στον άλλον. Ήθελαν να προστατέψουν ο καθένας με τον τρόπο του το πώς θα είναι δεμένοι η οικογένεια τους. Και όλοι μαζί είχαν ένα σκοπό την ελευθερία του παλαιστινιακού λαού.

Καλλιόπη Καλούδη

1 σχόλιο: