Καλώς ήλθατε

Καλώς ήλθατε
Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού μας. Το Σχολείο είναι για μας μια μοναδική ευκαιρία να αναπληρώσουμε γνώσεις και να αποκτήσουμε το απολυτήριο του Γυμνασίου. Περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας και ελπίζουμε να γίνει αφορμή για ενημέρωση, προβληματισμό και ανταλλαγή απόψεων. Η συντακτική ομάδα του περιοδικού.

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Ένας εισαγγελέας εφετών μιλάει στο περιοδικό μας




Είναι πράγματι δύσκολο για ένα δικαστικό να μιλήσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Εμείς όμως καταφέραμε να «ανακρίνουμε» με τη σειρά μας έναν εισαγγελέα…


Ποιο είναι το ποιο παράξενο - περίεργο περιστατικό που σας έχει συμβεί;

Ένα επαγγελματικό περιστατικό που με εντυπωσίασε τρομερά ήταν η αποπλάνηση ενός ανήλικου αγοριού ηλικίας 16 ετών περίπου από έναν τυφλό δημοσιογράφο τον οποίο είχε προσλάβει έπ’ αμοιβή ως συνοδό του.

Τι θα αφήνατε ίδιο στους δικαστικούς κανόνες;

Οι δικαστικοί κανόνες πρέπει να αλλάζουν και να εναρμονίζονται με την σύγχρονη ζωή. Επίσης πολλές από τις διοικητικές παραβάσεις πρέπει να εξεταστούν με πνεύμα αποποινικοποίησης.

Έχετε μετανιώσει που ακολουθήσατε αυτήν την επαγγελματική πορεία;

Δεν έχω μετανιώσει διότι από μικρή μου άρεσε η κοινωνική δικαιοσύνη.

Κατερίνα Σαμάντη Α2

3 σχόλια:

  1. Ωραια η συνεντευξη, αλλα πιο ωραια η Κατερινα.....


    jim 1,6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΣΥΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΜΑΤΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ!!! ΤΕΛΟΣ

    ΥΠΟΓΡΑΦΗ:ΑΛΑΝΙ & ΤΣΑΚΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή