Καλώς ήλθατε

Καλώς ήλθατε
Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού μας. Το Σχολείο είναι για μας μια μοναδική ευκαιρία να αναπληρώσουμε γνώσεις και να αποκτήσουμε το απολυτήριο του Γυμνασίου. Περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας και ελπίζουμε να γίνει αφορμή για ενημέρωση, προβληματισμό και ανταλλαγή απόψεων. Η συντακτική ομάδα του περιοδικού.

Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2009

Μας έκοψαν το... οξυγόνο!Μια μεγάλη απογοήτευση μας περίμενε όλους όταν αντί να καμαρώσουμε τα φρεσκοφυτεμένα δεντράκια στο παρτέρι του πεζοδρομίου τα είδαμε κομμένα από τη ρίζα και πεταμένα στην άκρη.

Λίγες μέρες πριν η διευθύντρια είχε καλέσει τις υπηρεσίες του Δήμου να φυτέψουν τα δεντράκια σε μια προσπάθεια να ομορφύνει το πεζοδρόμιο με λίγο περισσότερο πράσινο που τόσο έχουμε ανάγκη στην τσιμεντούπολη που ζούμε.

Πολλοί άνθρωποι παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους πάνω στο πεζοδρόμιο και θεώρησαν σκόπιμο να κόψουν τα δέντρα για να μπορούν να παρκάρουν… χωρίς εμπόδια.

Όταν σου κόβουν το οξυγόνο και την ομορφιά του πρασίνου δεν μπορείς να νιώθεις παρά θυμό και απογοήτευση…


4 σχόλια:

 1. Μην το αφήσετε έτσι αυτό. Σε αυτούς που περιφρονούν τους πολλούς, απλώς για να διευκολύνουν τη ζωή τους με το "έτσι θέλω", πρέπει -επιτέλους- να δοθεί μια απάντηση!
  Χ.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το ασχημο ειναι οτι βαλαμε & καγκελα για να μην παρκαρουν πανω στο πεζοδρομιο & παλι τα ιδια.
  Είχανε & αυτα την τυχη των δέντρων δυστυχώς.
  Ο ιδιος μαλλον ασυνείδητος πολιτης παλι εκανε το θαυμα του...

  jim 16

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Προχτές ξανά μπήκαν τα κάγκελα. Για να δούμε πόσο γαιδ..... μπορεί να είναι μερικοί ?

  jim 16

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το φύτεμα πρέπει να ξεκινήσει από αυτούς που καταστρέφουν τα δέντρα.

  Φυτέψτε τους πρώτα αυτούς . . .

  ΑπάντησηΔιαγραφή