Καλώς ήλθατε

Καλώς ήλθατε
Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού μας. Το Σχολείο είναι για μας μια μοναδική ευκαιρία να αναπληρώσουμε γνώσεις και να αποκτήσουμε το απολυτήριο του Γυμνασίου. Περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας και ελπίζουμε να γίνει αφορμή για ενημέρωση, προβληματισμό και ανταλλαγή απόψεων. Η συντακτική ομάδα του περιοδικού.

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2009

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας!

Επειδή είμαστε αλάνια δεν γινόταν να κλείσουμε το σχολείο μας χωρίς να το γιορτάσουμε. Καλή διάθεση, πολύ κέφι και ατελείωτη ενέργεια χαρακτήριζαν τους συμμαθητές μας. Αλλά επειδή είμαστε αστέρια δεν ξεχάσαμε τους μικρούς μας φίλους. Δημιουργήσαμε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα με διάφορες δραστηριότητες (ζωγραφική, dvd κινούμενα σχέδια) και ότι άλλο ενδιαφέρει τα παιδιά αυτής της ηλικίας. Και για να μην ξεχνιόμαστε, λόγω και των ημερών βάλαμε τα μεγάλα μέσα και καλέσαμε τον πραγματικό Αϊ-Βασίλη ο οποίος μετά την φαντασμαγορική του είσοδο με τις αγελάδες, οι τάρανδοι έχασαν το δρόμο, μοίρασε δώρα από τα JUMBO γιατί κάηκε και το εργοστάσιο του, ευτυχώς είχε καλή ασφάλεια και τώρα το ξαναφτιάχνει (ελπίζουμε του χρόνου να είναι έτοιμο).
Και επιτέλους ήρθε η ώρα του φαγητού, ευτυχώς σε αυτόν τον τομέα ήμασταν οργανωμένοι, είχαμε ένα πλούσιο μπουφέ με όλα τα καλά του κόσμου. Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε από το τραπέζι μας δεν μπορούσε να λείπει λίγο καλό κρασί, και για αυτό προμηθευτήκαμε μερικά μπουκαλάκια αλλά πάντα με μέτρο για να μην χάσουμε τον έλεγχο. Μόλις ανέβηκε το κέφι το ρίξαμε στο χορό από παραδοσιακούς χορούς μέχρι R&B και break dance ακόμα και Michael Jackson χόρεψε ο κ. Κοκκινόπουλος, αλλά επειδή αλλάξαμε τραγούδι τα πήρε στο κρανίο και άρπαξε μια σκούπα και μας κυνήγαγε. Έτσι με αυτόν τον άδοξο τρόπο τελείωσε το καταπληκτικό μας πάρτι.

Ραντεβού τις Απόκριες για ακόμα ένα ξεφάντωμα!!!

Κείμενο: Αλάνι κ Τσακάλι


1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.Το video με το φαγοπότι τα λέει όλα.

    jim 16

    ΑπάντησηΔιαγραφή