Καλώς ήλθατε

Καλώς ήλθατε
Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού μας. Το Σχολείο είναι για μας μια μοναδική ευκαιρία να αναπληρώσουμε γνώσεις και να αποκτήσουμε το απολυτήριο του Γυμνασίου. Περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας και ελπίζουμε να γίνει αφορμή για ενημέρωση, προβληματισμό και ανταλλαγή απόψεων. Η συντακτική ομάδα του περιοδικού.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Η ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια "Βικιπαίδεια"

Όπως ξέρουμε είδη το Internet είναι κάτι απαραίτητο στις μέρες μας. Ένας υπολογιστής χωρίς Internet είναι σχεδόν “νεκρός”. Τα προγράμματα συνεχώς εξελίσσονται και αναβαθμίζονται για καλύτερη εξυπηρέτηση του χρήστη.
Ένα από αυτά το οποίο είναι πολύ χρήσιμο και μάλιστα άργησε σχετικά να εφαρμοστεί είναι η προσθήκη δικτυακής “εγκυκλοπαίδειας” όπως είναι το ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ.
Μια εφαρμογή πραγματικά πολύ χρήσιμη, εύχρηστη και απαραίτητη για κάθε χρήστη. Μπορούμε να βρούμε τα πάντα για ο,τιδήποτε μας ενδιαφέρει, πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα με το πάτημα ενός πλήκτρου. Μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για την ιστορία του αυτοκινήτου, τα μαθήματά μας, την ιστορία του τόπου μας και ότι άλλο σκεφτούμε, πολύ γρήγορα και μάλιστα δωρεάν. Μια ακόμη καινοτομία αυτής της εγκυκλοπαίδειας είναι ότι τα λήμματα συμπληρώνονται από τους ίδιους τους χρήστες. Ευχόμαστε να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών χρηστών.
Τη Βικιπαίδεια μπορείτε να τη βρείτε εδώ: http://el.wikipedia.org
Κώστας Σοϊλεμεζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου