Καλώς ήλθατε

Καλώς ήλθατε
Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού μας. Το Σχολείο είναι για μας μια μοναδική ευκαιρία να αναπληρώσουμε γνώσεις και να αποκτήσουμε το απολυτήριο του Γυμνασίου. Περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας και ελπίζουμε να γίνει αφορμή για ενημέρωση, προβληματισμό και ανταλλαγή απόψεων. Η συντακτική ομάδα του περιοδικού.

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Για τον Αλέξη...

Όλοι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα του ΣΔΕ Κορυδαλλού εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον άδικο χαμό του δεκαπεντάχρονου μαθητή Αλέξη.
Τέτοιες ώρες τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν συναισθήματα. Ό,τι και να έγινε, όπως και να έγινε δεν είναι αρκετό για να οδηγήσει στην αφαίρεση της ζωής ενός παιδιού. Είναι κάτι που αδυνατούμε να κατανοήσουμε.
Μακάρι κάτι τέτοιο να μην ξαναγίνει ποτέ...

8 σχόλια:

  1. Στα δεκαπέντε σου χρόνια
    Δε είσαι
    ούτε αναρχικός
    ούτε κομμουνιστής
    Είσαι κάτι πολύ περισσότερο.
    Ερωτευμένος με την Ζωή.
    Ερωτευμένος με την εξέγερση.
    Ερωτευμένος με την επανάσταση.
    Ερωτευμένος με ένα τραγούδι και δυό μαύρα μάτια.

    Αυριο πoιος ειναι ο επομενος Αλεξης.

    Jim 1,6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 15 ΧΡΟΝΟ ΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ...

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι επείγουσα ανάγκη να αλλάξουμε πολλά, στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε αυτά που συμβαίνουν, στις σχέσεις μας με τους άλλους, στη λειτουργία της κοινωνίας, σε μας τους ίδιους.

    Πρέπει να μην σταματήσουσουμε να ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο.

    Δυστυχώς όμως πρέπει κάθε φορά να έχουμε αθώα θύματα για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε.

    Κρίμα και πάλι...

    Σταμάτης


    Σταμάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλτεζάς Μιχάλης...
    Δημητρίου Αυγουστίνος...
    Γρηγορόπουλος Αλέξης...

    Αύριο ποιός?

    KALI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ 15ΧΡΟΝΟ ΑΛΕΞΗ...

    Φ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι άδικο να αφαιρείται μια ζώη απο έναν ανεγκέφαλο ειδικό φρουρό. Αλλά η εξουσία έχει σκληρό πρόσωπο.

    Αντίο μικρέ Αλέξη...

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είτε εγινε εσκεμμένα είτε όχι, το θέμα είναι ότι η ψυχή του μικρού Αλέξανδρου αυτή τη στιγμή είναι μακριά μας, η καρδιά της άτυχης μητέρας του είναι κομμάτια και η στεναχώρια της δεν περιγράφεται και εμείς παρ'όλο που δεν συνδεόμαστε συγγενικά μαζί του μας κάνει να αισθανόμαστε θλίψη και απέραντη ντροπή για τον άνθρωπο που χωρίς δυσταγμό και κανένα ίχνος ανθρωπιάς αφαίρεσε το χαμόγελο ενός παιδιού και παράλληλα τα όνειρα της μάνας του για το σπλάχνο της...

    Δήμητρα - Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέχρι εχθές αδιαφορούσα για το θάνατο του παιδιού, δεν είχα καταλάβει τι έγινε ποιος έφταιγε και γιατί έγινε, μέχρι που έμαθα την αλήθεια, το παιδί αυτό λέγεται ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
    Έπεσε θύμα ενός έξαλλου ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ, θύματα όμως από εκεί και πέρα βρέθηκαν και αθώοι πολίτες, να χάνουν μαγαζιά, αυτοκίνητα να κινδυνεύουν τα σπίτια τους και η ίδια τους η ζωή, επειδή κάποιος αποφάσισε να αφαιρέσει μια ζωή ενός παιδιού χωρίς ίσως να ξέρει γιατί το έκανε..
    Λυπάμαι για τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ σίγουρα είναι άδικο, πλέον όμως στεναχωριέμαι για όλα αυτά που είδα από εκεί και πέρα αισθάνομαι ΟΡΓΗ - ΘΛΙΨΗ – ΑΗΔΙΑ- ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ - ΝΤΡΟΠΗ… για τον εαυτό μου που δεν μπορώ να κάνω κάτι..
    Κάποιοι είπαν ότι έπρεπε να ξεσηκωθούν και ότι καλός έπραξαν για αυτά που έκαναν, δεν ξέρω πως σκέφτεται ο κόσμος, ξέρω ότι δεν θέλω πια να ζω σε αυτήν τη κοινωνία.

    Παπαχρηστοπούλου Κωνσταντίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή