Καλώς ήλθατε

Καλώς ήλθατε
Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού μας. Το Σχολείο είναι για μας μια μοναδική ευκαιρία να αναπληρώσουμε γνώσεις και να αποκτήσουμε το απολυτήριο του Γυμνασίου. Περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας και ελπίζουμε να γίνει αφορμή για ενημέρωση, προβληματισμό και ανταλλαγή απόψεων. Η συντακτική ομάδα του περιοδικού.

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Υποδοχή στην ταράτσα...


Με μια πολύ πετυχημένη γιορτή που έγινε στην ταράτσα του σχολείου μας υποδεχτήκαμε τους εκπαιδευόμενους αντίστοιχων σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας από χώρες της Ευρώπης, που ήρθαν στην Ελλάδα στα πλαίσια του προγράμματος Grundtvig, στο οποίο συμμετέχει και το σχολείο μας.


Οι φιλοξενούμενοι από ΣΔΕ της Ισπανίας, της Γερμανίας, της Αγγλίας και της Πολωνίας γνωρίστηκαν με τους συνάδελφους τους από την Ελλάδα, αντάλλαξαν δώρα και αναμνηστικά, δοκίμασαν ελληνικές λιχουδιές και… γλέντησαν με την ψυχή τους. Οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο του χορού είχαν φροντίσει να προετοιμάσουν μια μικρή επίδειξη παραδοσιακών χορών και μετά από λίγο οικοδεσπότες και φιλοξενούμενοι χόρευαν παρέα.


Νωρίτερα είχε προηγηθεί ξενάγηση στις αίθουσες διδασκαλίας και οι συνάδελφοί μας πήραν μια ιδέα του τρόπου που δουλεύουμε στο σχολείο μας.


Η επαφή με λαούς από άλλες χώρες της είναι μια καταπληκτική εμπειρία. Πραγματικά αισθανόμαστε πως ήρθαμε πιο κοντά… στην Ευρώπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου